Новости

Еко Солар, верифицирана устанува за одржување на обуки за соларни монтажери

Почитувани,

Ве известуваме дека Еко Солар од месец Јули 2019 година е верифицирана устанува за одржување на обуки за соларни термални и фотоволтаични системи.

Во изминатиот период успешно ја верифицираше и програмата за соларни монтажери.

Share this post

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *