Бакарни цевки (Ф 28 ; Ф22; Ф18 ; Ф15 )

140.00 ден

Ф 15, количина 180 метри, цена 140 ден/м
Ф 18, количина 100 метри, цена 170 ден/м
Ф 22, количина 240 метри, цена 210 ден/м
Ф 28, количина 30 метри, цена 350 ден/м

Категорија:
Прегледај кошничка