Производи

Термален соларен систем 400/8

86,140.00 ден

Vo komplet solariot sistem se vklu~eni:

 4 Соларни колектори  од 2 м2, високо селективен со сигурносно стакло    тип   TR  Full Plate

 2 Хоризонталени соларни бојлери за надворешна употреба,  гаранција 5 год на казан и 2 години на електрика       

Метална носечка база за поврзување на бојлерот и колекторот                         

Месинган и бакарен фитинг за поврзување на колекторите   (спојки)                  

 Метално гибливо црево за топла антифризна линија колектор-бојлер                 

 Обложена термичка изолација на цревата за антифризна линија                         

 Упатство за монтажа и одржување на соларниот систем                                       

 Гаранција за бојлерот и за сончев колектор 

*Во цената не е вклучена монтажа, електричен материјал и водовод