Производи

Фотоволтаичен панел Eco 100W

3,200.00 ден

Технички спецификации
Модел Eco 100
Максимална моќност (Pm) 100W
Напон на отворено коло (Voc) 21.92V
Струја на крток спој (Isc) 5.94A
Напон при максимална моќност (Vmp) 18.0V
Струја при максимална моќност (Imp) 5.55A
Работна температура 45˚С – 85˚С

 

  • Коментари (0)

Коментари

Се уште нема коментари


Бидете први кои ќе коментирате “Фотоволтаичен панел Eco 100W”