Производи

Најпродавани

Фотоволтаичен систем Off grid (3kW Хибриден Инвертор, 1,75 kW инсталирана моќност на панели )

182,347.00 ден

  • Description

Description

Се продаваат нови хибридни соларни системи за добивање на ел.енергија. Инсталираниот капацитет на соларниот систем на сликата е 6*250=1500 W (на саат) и вграден хибриден инвертор од 3 кW. Овој систем дневно испорачува приближно од 3 до 9 kWh енергија, во зависност од сончевото зрачење. Вклучени се 4 Акумулатори со тубуларни келии од 95 Ампер часа, наменети исклучиво за соларни системи ( не се обични како за кола), Контролна табла, развод на ел.мрежа и ел.осигурувачи.