Производи

Фотоволтаичен OFF-GRID соларен систем 1080W вкупна моќност на панели, 4kW инвертор

66,636.00 ден

Број на фотоволтаични панели (парче) 4
Моќност на панел (W) 270
Вкупна моќност на панели (W) 1080
Моќност на инвертор (W)

*Pure sine wave

4000
Јачина на регулатор за полнење (A) 40
Монтажа на соларен систем Не