Производи

Пумпен соларен систем 200/4

43,070.00 ден

Технички спецификации на пумпен систем
Модел Eco 200
Површина на колектор (m2) 2
Број на колектори (парче) 2
Капацитет на бојлер (литри) 200
Вграден ел.грејач во бојлер (kW) 3
Термостат на бојлер (парче) ДА
Контолер за соларен систем ДА
Експанзионен сад (литри) 12
Автоматско лонче(парче) ДА
Пумпна група (парче ) ДА

*Во цената не е вклучена монтажа, ел. материјал и водовод. Монтажаите во територијата на Штип го врши Еко Солар.

Можност за да се испрати соларниот систем по карго.

  • Додатна информација

Додатна информација

Color

Black, Blue, Green, Indigo, Light-Blue, Red

Size

Extra Large, Large, Medium, Small

Brand

Adidas