Фотоволтаичен panel, Eco 270 W

13,323.00 mkd

Технички спецификации
Модел Eco 270
Максимална моќност (Pm) 340W
Напон на отворено коло (Voc) 39.4V
Струја на крток спој (Isc) 8.63A
Напон при максимална моќност (Vmp) 32.0V
Струја при максимална моќност (Imp) 8.3A
Максимален системски DC напон 1000V
Максимале сериски осигурувач 15А
Тежина 20.8kg

 

View basket