Соларен бојлер Eco 150 (надворешна употреба)

22,022.00 ден

Соларниот бојлеро е една од главните составни делови во соларниот систем, работејќи исто како и конвенционалниот бојлер, односно ја складира топлата вода и ја одржува посакуваната температура. Внатре во бојлерот има: термостат, ел.грејач  (различен во зависност од капацитетот на бојлерот ) како и магнезиумска анода која што го штити бојлерот од каменец.

Бојлерот има 5 години гаранција на казанот, додека 2 година гаранција на електрониката ( ел. грејач и термостат ).

*Праќаме по карго низ цела Македонија

 

Прегледај кошничка