Термосифонски-систем-120-2

43,328.00 ден

*Во цената не е вклучена монтажа. Сумата е само за соларниот сет.

*Доколку сакате цена со монтажа за регионот на Штип притиснете на следниот линк. Финалната цена на монтажа може да варира во зависност од објектот и се утврдува со дирекна посета на самата локација.

Vo komplet solariot sistem se vklu~eni:

  •  Соларен колектор  од 2м2, високо селективен со сигурносно стакло                 

  •  Хоризонтален соларен бојлер за надворешна употреба,  гаранција 5 год. на казан и 2 год на електрика (ел. грејач и термостат ) 

  •  Метална носечка база за поврзување на бојлерот и колекторот                         

  •  Месинган и бакарен фитинг за поврзување на колекторите   (спојки)                  

  •  Обложена термичка изолација и INOX црева за антифризна линија                                               

  •  Гаранција за бојлерот и за сончевиот колектор

Имаме во секое време резервни делови. Монтажата за територија на општина Штип ја врши Еко Солар

Прегледај кошничка