Најпродавани

Термосифонски систем 200 / 4

63,621.00 ден

2 Соларни колектори  од 2 м2, високо селективен со сигурносно стакло    тип   TR  Full Plate

 Хоризонтален соларен бојлер за надворешна употреба,  гаранција 5 год на казан , 2 години на електрика        Метална носечка база за поврзување на бојлерот и колекторот                         

Месинган и бакарен фитинг за поврзување на колекторите (спојки)                  

Метално гибливо црево за топла антифризна линија колектор-бојлер                 

Обложена термичка изолација на цревата за антифризна линија                         

*Во цената не е вклучена монтажа, електричен материјал и водовод.

Превземи ја понудата со монтажа за територија на град Штип со  Фулплејт КС колектори.

Категорија:
Прегледај кошничка