Антифриз за соларен систем

190.00 ден

Горенаведената цена е по литар. Стандардно пакување е 10 лит.концентрат, но го испорачуваме и во помали количини зависно од барањето на странката

 

Во соларните системи се употребува безбоен и неотровен антифриз. Тој се продава во концентрат и со негово мешање со обична вода се добива раствор со точка на мрзнење од -36 Cº.  За време на гарантиот период од 5 год. потребно е најмалку еднаш годишно да се проверува неговата јачина, а по период од 5 години комплетно да се замени со нов.

Антифризот има атест.

Категорија:
Прегледај кошничка