Термосифонски систем 150 / 2,5

50,266.00 ден

*Во цената не е вклучена монтажа. Сумата е само за соларниот сет.

*Доколку сакате цена со монтажа за регионот на Штип притиснете на следниот линк. Финалната цена на монтажа може да варира во зависност од објектот и се утврдува со дирекна посета на самата локација.

Vo komplet solariot sistem se vklu~eni:

  •  Соларен колектор од 2,5 м2, високо селективен со сигурносно стакло               

  •  Хоризонтален соларен бојлер за надворешна употреба,  гаранција 5 год.         

  •  Метална носечка база за поврзување на бојлерот и колекторот                         

  •  Месинган и бакарен фитинг за поврзување на колекторите   (спојки)                   

  •  Метално гибливо црево за топла антифризна линија колектор-бојлер                  

  •  iNOX црево за ладната антифризна линија со бојлерот-колектор                           

  •  Обложена термичка изолација на цревата за антифризна линија                       

  •  Пластично глибливо црево од 2 м(за ел.кабли од бојлер кон поткровје)                     

  •  Гаранција за бојлерот и за сончев колектор                                                                                                                                                                                                                                                                           

Прегледај кошничка

Description