Термосифонски систем 150 / 3

57,051.00 ден

*Во цената не е вклучена монтажа. Сумата е само за соларниот сет.

*Доколку сакате цена со монтажа за регионот на Штип притиснете на следниот линк. Финалната цена на монтажа може да варира во зависност од објектот и се утврдува со дирекна посета на самата локација.

Vo komplet solariot sistem se vklu~eni:

 2 Соларни колектори  од 1,5 м2, високо селективен со сигурносно стакло    тип   TR  Full Plate

 Хоризонтален соларен бојлер за надворешна употреба,  гаранција 5 год.        

Метална носечка база за поврзување на бојлерот и колекторот                         

Месинган и бакарен фитинг за поврзување на колекторите   (спојки)                  

 Метално гибливо црево за топла антифризна линија колектор-бојлер                 

 Обложена термичка изолација на цревата за антифризна линија                         

 Упатство за монтажа и одржување на соларниот систем                                       

 Гаранција за бојлерот и за сончев колектор 

Прегледај кошничка