Најпродавани

Термосифонски систем 200 / 4

63,621.00 ден

*Во цената не е вклучена монтажа. Сумата е само за соларниот сет.

*Доколку сакате цена со монтажа за регионот на Штип притиснете на следниот линк. Финалната цена на монтажа може да варира во зависност од објектот и се утврдува со дирекна посета на самата локација.

2 Соларни колектори  од 2 м2, високо селективен со сигурносно стакло    тип   TR  Full Plate

 Хоризонтален соларен бојлер за надворешна употреба,  гаранција 5 год на казан , 2 години на електрика        Метална носечка база за поврзување на бојлерот и колекторот                         

Месинган и бакарен фитинг за поврзување на колекторите (спојки)                  

Метално гибливо црево за топла антифризна линија колектор-бојлер                 

Обложена термичка изолација на цревата за антифризна линија                         

Прегледај кошничка