Фотоволтаичен панел Eco 250W

9,900.00 ден

Технички спецификации
Модел Eco 250
Максимална моќност (Pm) 250W
Напон на отворено коло (Voc) 37.5V
Струја на крток спој (Isc) 8.47A
Напон при максимална моќност (Vmp) 31.0V
Струја при максимална моќност (Imp) 8.06A
Максимален системски DC напон 1000V
Максимале сериски осигурувач 15А
Тежина 16.8kg

 

Прегледај кошничка