Производи

Фотоволтаичен панел Eco 270 W

Технички спецификации
Модел Eco 270
Максимална моќност (Pm) 270W
Напон на отворено коло (Voc) 39.2V
Струја на крток спој (Isc) 8.6A
Напон при максимална моќност (Vmp) 32.0V
Струја при максимална моќност (Imp) 8.3A
Максимален системски DC напон 1000V
Максимале сериски осигурувач 15А
Тежина 17.2kg

 

  • Коментари (0)

Коментари

Се уште нема коментари


Бидете први кои ќе коментирате “Фотоволтаичен панел Eco 270 W”