Соларна сушара по мерка

Доколку сакате да нарачате сушара према вашите капацитети за сушење и потреби ве молиме контактирајте не на trajkov_stefan@yahoo.com или 032606983

Произведена сушара со димензии и капацитет према вашите потреби

Нашите сушари се модуларни па капацитетот, димензииите на сушарите може да ги прилагодиме према вашите потреби.

Дополнителен фотоволтаичен систем за соларната сушара

На самата сушара може да се додаде и фотоволтаичен систем што би резултирало дополнително со намалување на потрошувачката на електрична енергија.

Потсетување дека основниот модел функционира со воздушен соларен систем кои произведува топол воздух.

Availability: 1 in stock SKU: PT0005 Категории: ,