Производи

Најпродавани
31949876_2154817317882190_7468603065776472064_n
IMG_20190718_130604

Соларна сушара ECO 120

195,631.00 ден

Карактеристики на соларната сушара ЕКО120  
Бруто волумент 1,92 m3
Приближна тежина 150 kg
Капацитет на сушење 100-130 кг/ден
Вкупна инсталирана моќност на главен и странични апсорбери 4,1 kW
Моќност на електричен грејач 3,3 kW
Вкупна инсталирана моќност 7,4 kW
Проток на воздух низ главен вентилатор 476 m3/h
Проток на воздух низ два странични аксијани вентилатори 560 m3/h

(2×280)

Вкупен проток на воздух 1036m3/h
Начин на циркулација на воздух Принудно
Тип на тацни Перфорирани  иноксни тацни
Број на тацни 13
Надворешна Поликарбонат
Работен флуид Воздух

 

Ова е нов производ со капацитет од 120 кг до 150 кг. Главен извор на топлинската енергија се обезбедува од соларна енергија, а дополнително има вградено и ел.грејач. Има конторолер кој ја контролира температурата и влагата. Можност за изработка на поголеми сушари до 500 кг, според барање на купецот.

Фотонапонскиот систем за струја е додатен елемент. Тој не е во редовната цена. Рок на изработка е 40 дена од уплата на аванс. Вашите барања за посета и увид за новиот иновативен производ може да ги доставите на е-mail [email protected], за да се договори термин за средба.

Availability: 10 in stock SKU: PT0006 Категорија:
  • Додатна информација
  • Коментари (0)

Додатна информација

color

Black, Blue, Red

Size

Extra Large, Large, Medium, Small

Коментари

Се уште нема коментари


Бидете први кои ќе коментирате “Соларна сушара ECO 120”