Еко Солар, верифициран тренинг центар за организирање на тренинзи за соларни монтажери

Еко Солар, верифициран тренинг центар за организирање на тренинзи за соларни монтажери

Почитувани,

Ве известуваме дека Еко Солар од месец Јули 2019 година  станува верифициран тренинг центар за организирање на обуки за соларни термални и фотоволтаични системи.

 

Share this post