Хибриден инвертор Eco 3kW

42,000.00 mkd

Технички спецификации
Модел Eco 3kW
Mоќност (W) 3000
Вграден регулатор на полнење (А) 60
АЦ Напон (V) 220
Влезен напон (V) 24
Ефикасност (%) 98
Примена OFF GRID
View basket